(Removed from publishing)

TARJOUSLASKIJA, Vääksy
Experis

Original publication date 6.6.2019
JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.
Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Konsernilla on tehtaita kolmella paikkakunnalla. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä, Alavudella ja Oulussa. JELD-WEN konserni työllistää yli 400 henkilöä Suomessa.
Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi.

 

Haemme nyt Vääksyn tehtaalle

TARJOUSLASKIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme jälleenmyyntitiimiin tarjouslaskijaa. Tehtäviisi kuuluu jälleenmyyntiasiakkaiden projektikohteiden tarjouslaskenta sekä projektitilausten tallennusta tuotannonohjausjärjestelmään.  Teet läheistä yhteistyötä Aluemyyntipäälliköiden sekä asiakaspalvelun kanssa. 

Odotamme Sinulta kaupallista tai teknistä koulutusta rakennus- tai puuteollisuusalalta. Tärkeintä meille kuitenkin on asenteesi; olet kiireenkin keskellä ystävällinen ja aikaansaava. Työskentelet järjestelmällisesti ja tarkasti. Olet ystävällinen asiakaspalvelija ulkoisille ja sisäisille asiakkaille. 

Työskentelet tiimissä, mutta silti pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Koska JELD-WEN Suomi on osa kansainvälistä konsernia, tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – me tarjoamme laajan perehdytyksen tuotteisiin ja tehtävään. Autamme sinua kasvamaan ovituotteiden ja -palveluiden asiantuntijaksi.

Meille jatkuva parantaminen kaikessa tekemisessä on osa toimintakulttuuriamme sekä arvojamme. Voit tutustua koko arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä. 

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.6.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.