(Removed from publishing)

Tarjouslaskija Pirkanmaalle
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 25.11.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen huoneistoremonttien tarjouslaskijaa Pirkkalaan.

Toimenkuva sisältää tarjous- ja kustannuslaskentaa korjaus- ja remontointiprojekteihin liittyen. Toimenkuvaan kuuluu myös työmaa käynnit, kohteen arvioinnit paikan päällä sekä päivittäinen sisäinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin.
Odotamme sinulta
Mikäli omaat innostuneen ja asiakaslähtöisen asenteen, mielenkiinnon rakennusalan palvelu-urakointiliiketoimintaan sekä halun kehittyä työssäsi niin saatat olla etsimämme henkilö. Persoonaltasi olet huolellinen, järjestelmällinen ja määrätietoinen tekijä. Työntekijänä tunnet vastuusi ja haluat olla luottamuksen arvoinen sekä sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentely taidot.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta vahvaa tuntemusta rakennusalasta ja sen materiaaleista. Koulutuksesi voi olla rakennusinsinöörin, rakennusmestarin tai vastaavan koulutus. Arvostamme myös aiempaa kokemusta kustannuslaskennasta ja tarjouslaskennasta.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle arvostavan ja kunnioittavan työilmapiirin. Kyseessä on vakituinen kokopäiväinen työ ja palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan.
Kiinnostuitko? Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.12.2019 sähköpostiin jonna.saarinen@vmp.fi tai täyttämällä sähköinen lomake. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessiin ja hakuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Jonna Saariseen p. 050 514 3003.
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Jonna Saarinen, jonna.saarinen@vmp.fi, 0505143003
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.12.2019 mennessä.