(Removed from publishing)

Tarjouslaskija - Jämsä, Jyväskylä, Tampere
SiriusPro Oy

Original publication date 28.11.2019
SiriusPro Oy on perustettu vuonna 1980, toimialana liike- ja teollisuusrakentaminen. Toimimme laajasti Länsi-, Keski- ja Etelä-Suomen alueella.
Etsimme nyt SiriusPro Rakennuspalvelulle Jämsään tarjouslaskijaa. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa.  Tarjouslaskijana toimenkuvaasi kuuluu urakkahintojen laskeminen, tarjouspyyntöjen ja sopimusten tekeminen sekä ostopuolesta vastaaminen. 

Toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutus (rakennusinsinööri, rakennusmestari) tai vastaavasti jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tarjouslaskennan tehtävistä. Olet aktiivinen organisoija, jolle toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat tuttua toimintaa.
Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa saat osaksesi laajasti vastuuta. Yleisten henkilöstöetujen (virike- ja lounassetelit) lisäksi tarjoamme sitoutuneelle ja osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työpaikan matalahierarkkisessa organisaatiossa.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi