(Removed from publishing)

Tarjoilijoita
Go On Seinäjoki

Original publication date 10.1.2019
Kuortaneen puhdas, kaunis luonto ja urheiluopiston mahdollisuudet tarjoavat viihtyisän työympäristön. Urheiluopisto tarjoaa liikunnallisia elämyksiä liikuntahotellin majoittujille sekä mahtavat puitteet eri urheilulajeihin. Liikuntahotellin yhteydessä toimivat Cafe Tassi, Eppula Buffet ja ravintola Aalto, jotka tarjoavat monipuolisia ja terveellisiä ruokailuvaihtoehtoja moneen makuun sekä noutopöydästä että kuukausittain vaihtuvalta ala carte listalta. Ravintolat palvelevat vuoden jokaisena päivänä.

Haemme asiakkaallemme Kuortaneen Urheiluopistolle tarjoilijoita kesäksi 2019. Toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja aurinkoista olemusta. Aikaisempi kokemus tarjoilijan työtehtävistä katsotaan eduksi. Aloitus sopimuksen mukaan kesäkuun alusta jatkuen elokuun loppuun asti. Töitä on tarjolla keskimäärin 90 tuntia / 3 viikossa, työvuoroja voi olla minä viikonpäivänä tahansa. Työ on 2-vuorotyötä, joten odotamme hakijalta joustavuutta työskennellä ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle:
- Vaihtelevan ja vastuullisen työn tunnetulla asiakkaallamme
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- Kannustavat työkaverit
- Vahvan organisaation tueksesi koko työskentelysi ajan
- Hyvät liikuntamahdollisuudet
- Apuamme asumisjärjestelyihin

Urheiluopistomaailmasta lisätietoa: www.kuortane.com
Voit olla opintojasi päättävä tai jo kokin kokemuksella koulittu työnhakija. Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.
Muistathan kertoa myös kaverillesi tästä mahtavasta työmahdollisuudesta!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.
Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.