(Removed from publishing)

Tarjoilijoita kesätöihin
MAP Satamapalvelu Oy

Original publication date 7.6.2019

Oletko tarjoilun ammattilainen tai vasta uraa aloitteleva tekijä ja kesätyöt ovat vielä haussa? Haemme nyt BUFFET- ja/ tai A´LA CARTE -TARJOILIJOITA kesätöihin Vuosnaisten Meriasemalle ja tarjoammekin sinulle mahdollisuuden työskennellä keskellä saariston sydäntä, lähellä länsirannikon kauneinta luontoa.

Buffettarjoilijoilla työaika sijoittuu klo 9.00-18.00 välille ja a´la carte tarjoilijoilla klo 12.00-22.00 välille. Myös viikonloppuvuoroja. A´la carte tarjoilijat avustavat myös buffeessa. Eduksi katsotaan mikäli sinulla on kokemusta myös keittiöpuolen työtehtävistä.

Toivoisimme sinulla olevan jonkin verran kokemusta tarjoilijan työstä. Oppimishalu ja hyvä asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisevat! Työssä pärjää henkilö, jolla on edellä mainittujen lisäksi myös nopea reagointikyky sekä hyvä paineensietokyky.

Edellytyksenä sujuva suomen kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Myös anniskelupassi ja anniskelukokemus katsotaan eduksi.

Toivoisimme, että voisit aloittaa työt kesäkuun aikana ja voisit tarvittaessa työskennellä elo- tai jopa syyskuulle saakka.

Mikäli kiinnostuit jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakulomakkeen kautta, sillä emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia. Mikäli sinulla on kysyttävää työpaikkailmoituksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostilla: turku@barona.fi. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

Eduksi luettavat asiat:

  • Kielitaito
  • Anniskelupassi