(Removed from publishing)

Tarjoilija
Palmia

Original publication date 26.4.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Haemme joukkoomme TARJOILIJAA Helsingin keskustassa sijaitseviin ravintoloihin.

Tarjoilijan tehtävät koostuvat kassatyöskentelystä, lounastarjoilusta, sekä tilaustarjoilusta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7:00-16:00 välille.

Edellytämme kokemusta ravintolatyöskentelystä ja tilaustarjoilusta. Olet etsimämme henkilö, kun palvelet asiakkaitamme iloisesti kiireenkin keskellä. Työssäsi olet ripeä, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä, että itsenäisesti. Sinulla tulee olla anniskelupätevyys ja hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi hyvän tiimin, upeat puitteet kaupungin sydämessä sekä ison talon työsuhde-edut. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sähköisen järjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian ja tule osaksi vauhdikasta tiimiämme!

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Heli Maijala p. 040-6646794, ma-pe klo 10.00-13.00.