(Removed from publishing)

Tarjoilija, Ravintola Platta, Messukeskus
StaffPoint

Original publication date 11.12.2019
Etsimme nyt iloista ja reipasta a la carte -tarjoilijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintola Plattaan Messukeskuksen viereen.Työvuoroja on tarjolla viikon jokaisena päivänä klo 10:00-24:00 välillä ja työt alkavat tammikuussa 2020.

Etsimämme tarjoilija voi olla vasta uransa alkuvaiheessa tai jo pidemmän työkokemuksen omaavia - tärkeintä on hyvä asenne!

Asemalaituri eli "Platta" on perinteisesti tarjonnut alustan monenlaisille kohtaamisille. Platta tunnetaan Messukeskus Helsingin ja sen elämyksellisen tapahtumahotellin Holiday Inn Helsinki - Expon omana ravintolana. Platta palvelee Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien näyttämöksi ja illan kohtaamispaikaksi

Plattan puuhiiligrilli pidetään kuumana ja pizzat valmistetaan omin käsin alusta loppuun saakka. Ravintolassa syödään omassa keittiössä valmistettuja herkkuja, joita inspiroivat sesongit, kasvikset, käsityönä tekeminen ja Messukeskuksen ohjelma.


Edellytämme sinulta

- Hyvää asennetta
- Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksi


Tarjoamme sinulle

- Kansainvälisen työympäristön
- Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta
- Mahdollisuuden kehittyä tarjoilijan työssä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Edellytämme valittavalta henkilöltä suosittelijaa, joten täytäthän hänen yhteystietonsa jo hakemukseesi.


Lisätietoja

Riina Lagergren
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.lagergren@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi