(Removed from publishing)

Tarjoilija ravintola Grill It:iin
Sokos Hotel Torni Tampere

Original publication date 4.11.2019

Tampereen Tornihotellin Grill it! keskittyy laadukkaisiin ja suussa sulaviin pihviruokiin, mutta tarjolla on toki monipuolisesti myös muista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Ruokien omintakeisesta mausta vastaa keittiön aito ja rouhea puuhiiligrilli.

Ravintolan miljöönä toimivat 145 vuotta vanhat veturitallit, jotka luovat lämminhenkistä ja uniikkia tunnelmaa. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta.

Haluatko osaksi timanttista työporukkaa ja seistä ylpeänä tarjoilemasi ruan vierellä?

Haemme Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ravintola Grill It:iin tarjoilijaa. Työtä tarjolla keikkaluonteisesti, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Etsimämme henkilö on aurinkoinen asiakaspalvelija, sekä hänellä on jo aikaisempaa työkokemusta ala carte -tarjoilusta. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä lisätunteja myös hotellin muilla osastoilla mm. aamiaistarjoilijana.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan löytyessä.