Tarjoilija, PowerPark, Kauhava
StaffPoint

Original publication date 11.2.2020
Nautitko asiakaspalvelusta ja tarjoilijan työ on sinun juttusi? Miltä kuulostaa työympäristö, josta ei puutu riemun kiljahduksia, hymyä ja tekemisen meininkiä?

Etsimme PowerParkiin TARJOILIJOITA monipuolisiin työtehtäviin alueen eri ravintoloihin ja hotellille. Työtehtäviin voi kuulua osaamisesta riippuen a la carte-, buffet-, kassa- ja aamiaistarjoilu. Tarjoilijan työssä pääset käyttämään ammattitaitoasi, ylittämään asiakkaan odotukset ja tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua sekä kokemaan onnistumisen hetkiä työkavereidesi kanssa.

Ammattitaidon ja positiivisen asenteen lisäksi tärkeimpänä kriteereinä pidämme hyytymätöntä hymyä, erinomaista paineensietokykyä ja aitoa innostusta työtä kohtaan!

Suomen suurin vapaa-ajankeskus huvipuisto PowerPark tarjoaa ruokailuvaihtoehtoja moneen makuun. Huvipuistoalueen ravintoloissa voit nauttia esimerkiksi maukkaita burgeraterioita, koota haluamasi annoksen notkuvasta noutopöydästä tai herkutella maistuvilla ja näyttävillä à la carte-annoksilla taatusti ainutlaatuisessa miljöössä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa, kestäen noin elokuun puoliväliin/loppuun saakka. Työ on 2 -vuorotyötä. Työtunteja on tarjolla kesäkuusta elokuuhun keskimäärin 90h/3vk. Toukokuussa työ painottuu viikonloppuihin. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Tarjoilijan koulutusta ja aiempaa työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä
Joustavuutta ja ripeää otetta työn tekemiseen
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Ikimuistoisen kesätyön ainutlaatuisessa miljöössä
Naurua ja vauhtia
Työpaikan jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Perehdytyksen työtehtäviin
Mukavat työtoverit
Mahdollisuuden kerryttää ravintola-alan työkokemusta arvostetussa työympäristössä ja viettää unohtumaton kesä


Kiinnostuitko?

Varmista työpaikkasi kesäksi 2020 täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro meille hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi. Potentiaaliset hakijat tullaan kutsumaan videohaastatteluun sähköpostitse haun aikana, joten tarkkailehan sähköpostiasi! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttä, joten toimi jo tänään.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4.krs, 33200 Tampere
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi


Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1328827
  • Area of expertise: Hotel and catering business
  • Employment: Summer job
  • Type of job: Part-time
  • Application period ends: 1.3.2020
  • Application submission address: Website
  • Location: Kauhava/Alahärmä