(Removed from publishing)

Tarjoilija O'LEARYS Bakers, Helsinki
Restel Ravintolat Oy O'Learys

Original publication date 16.5.2019

Tom Brady, J.D. Martinez, Tuukka Rask, Larry Bird...

Haluatko liittyä joukkoon?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Baker's Kulman Boston-tyylisen sporttiravintolan joukkueeseen haetaan uusia TARJOILIJOITA, jotka ottavat sekä fanit että joukkueen kaikki pelaajat huomioon.

O’Learys Bakersin rennossa ja sporttisessa ilmapiirissä on saman katon alla tarjolla ainutkertaisia urheiluelämyksiä, maukasta jenkkivaikutteista ruokaa ja juomaa sekä lounas aikaan tarjolla maukas Buffet.

Sinun vastuusi tarjoilijana

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki tarjoilijan tehtävät salin puolella niin lounas aikaan kuin iltasella à la carte asiakkaitten parissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä keittiön kanssa ja saatte yhdessä homman toimimaan.

Tehtävässä menestyäkseen on hyvä omata jo aikaisempaa tarjoilijan työkemusta. Lisäksi arvostamme rentoa asennetta ja huumoria omaavaa sekä työtä pelkäämätöntä tiimipelaaja henkisyyttä. Työt otetaan vakavasti, mutta hyvällä fiilisellä!

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mahtavien joukkuekaverien ympäröimänä. Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Bonuksena tulevat myös suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä O’Learys ketjun kansainvälinen yhteistyö.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva keskimäärisen vähimmäistuntimääräsi ollessa minimissään 45h/3vko.

Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Työt alkavat mahdollisimman pian. Lisätunteja saat ilman muuta tehdä kaikissa kolmessa O`Learys –ravintolassa pääkaupunkiseudulla.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja työllistyt Restel Ravintolat Oyn kirjoille.

Mikäli palat halusta päästä mukaan joukkueeseen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan