(Removed from publishing)

Tarjoilija, Koivulahden Rapukartano (Mänttä-Vilppula)
Alen Consulting Oy

Original publication date 10.8.2018

Asiakkaamme Koivulahden Rapukartano on Pirkanmaalla Vilppulassa sijaitseva matkailuyritys, joka tarjoaa monipuolisia kokous-, juhla-, majoitus- ja elämyspalveluita tunnelmallisessa kartanomiljöössä. Rapukartanossa ruoka on sydämen asia, josta kertovat tuoreet ja kotimaiset raaka-aineet, jotka hankitaan pääosin lähialueelta. Valikoimasta löytyy mm. erilaisia riistaruokia kuten hirveä, poroa, peuraa ja karhua. 

Etsimme heille nyt osaavaa ja asiakaslähtöistä

TARJOILIJAA.

Odotamme hakijalta ravintola-alan koulutusta, kokemusta tarjoilijan töistä sekä viinien ja ruokien tuntemusta. Edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa sekä hygienia- ja anniskelupassia. Hakijan toivotaan olevan ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen ja aurinkoinen persoona, joka palvelee asiakkaat kiireettömästi nopeatempoisessakin työympäristössä. Työ on fyysistä, joten myös hyvä kunto katsotaan eduksi. 

Työajat vaihtelevat tilausmääristä riippuen ja sijoittuvat ma-su välille, joten odotamme hakijalta joustavuutta. Tarvittaessa asiakkaamme voi järjestää majoituksen. Työt alkavat elokuun aikana ja tarve on kokopäiväistä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Palkkaus on vähintään alan TES:n mukainen. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita viipymättä hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi!

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.