(Removed from publishing)

Tarjoilija, Ähtäri
StaffPoint

Original publication date 30.4.2019
Onko kesätyöpaikka vielä etsinnässä? Oletko aurinkoinen ja energinen asiakaspalvelija? Onko sinulla jo aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiaksyrityksellemme Ähtäriin tarjoilijoita kesälle 2019. Tarjoilijana vastaat omalta osaltasi asiakkaiden kokemasta elämyksestä - jokaisessa työvuorossa. Tarjoilijan tehtävät pitävät sisällään buffatarjoilua, a lá carte tarjoilua, baaritarjoilua, plokkaamista ja siisteyden ylläpitämistä. Etsimällämme henkilöllä on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä.

Työ on 2-vuorotyötä, joten varauduthan työskentelemään myös iltaisin. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa kesäkuussa ja päättyy elokuussa. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkkauksessa käytämme MaRaVan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko työtehtävästä, mutta sijainti tuntuu olevan liian kaukana? Ei hätää! Työntekijän on mahdollista majoittautua asiaskasyrityksemme tiloissa työsuhteen ajan.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta tarjoilusta ja alan koulutusta
Joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
Paineensietokykyä
Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden kehittää itseäsi ja saada lisää työkokemusta
Monipuoliset työtehtävät ja vilkkaan työympäristön
Reipastahtiset työpäivät, joissa yksikään päivä ei ole samanlainen
Valtakunnallisen StaffPointin tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, varmista paikkasi ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.staffpoint.fi! Kerro hakemuksessasi, miksi haet paikkaa ja miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään. Kerro myös aiemmasta alan kokemuksestasi, koulutuksestasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakemusten perusteella hakijat videohaastatteluun sähköpostitse, joten muistathan tarkkailla sähköpostiasi.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi