(Removed from publishing)

Tapahtumatuottaja
Aalto-yliopisto

Original publication date 15.3.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.


Pysyvätkö langat käsissäsi ja pää kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa? Oletko etsimämme intohimoinen tapahtumien tuottaja sekä konseptien ja palvelujen kehittäjä?


Haemme nyt osaavaan joukkoomme Aalto-yliopiston viestintään innostunutta ja motivoitunutta TAPAHTUMATUOTTAJAA tekemään äitiyslomasijaisuutta 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Roolisi ja tavoitteesi


Tapahtumatuottajana mahdollistat yliopistomme tapahtumien ensiluokkaiset järjestelyt. Järjestät ylimmän johdon sidosryhmätilaisuuksia, yliopiston keskeisiä akateemisia juhlallisuuksia sekä toimit asiakasjärjestelmän (CRM) avainkäyttäjänä. Olet lisäksi mukana tapahtumapalveluiden kilpailutuksissa sekä keskeisessä roolissa tapahtumajärjestelmien sekä konferensseihin liittyvien palveluiden kehittämisessä.


Osaamisesi ja kokemuksesi


Olet kokenut, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tapahtumien ja konferenssien järjestäjä, joka toimii hyvin tiimissä. Olet parhaimmillasi pienen aikataulupaineen alla ja pystyt tilanteessa kuin tilanteessa peilaamaan prioriteettejä. Pelisilmäsi ja vuorovaikutustaitosi auttavat sinua työskentelemään kaikkien kanssa, ratkaisemaan ongelmia ilman suurta draamaa ja huomioimaan samalla sekä yksityiskohtia että laajempia kokonaisuuksia. Viestintätaitosi ja tietotekniset valmiutesi ovat hyvät. Suomen ja englannin kielten kirjalliset ja suulliset taitosi ovat erinomaiset. Ruotsin kielen hyvä taito on eduksi.


Kiinnostuitko?


Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä vaikuttavia tapahtumia ammattitaitoisessa porukassa.


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin (”Hae nyt”) kautta viimeistään torstaina 28.3.2019. Lisätietoja tehtävästä saat viestintäpäällikkö Jessica Sinikoskelta, jessica.sinikoski@aalto.fi, puh. 050 590 5818.


  • www.aalto.fi
  • www.twitter.com/aaltouniversity
  • www.facebook.com/aaltouniversity
  • www.instagram.com/aaltouniversity