(Removed from publishing)

Tapahtumaravintola Kuninkaan Loheen keittiön vuoromestari!
Tilausravintola Kuninkaan Lohet Oy

Original publication date 13.1.2020

Tilausravintola Kuninkaan Lohet Oy on yksityisomistuksessa oleva vantaalainen yritys. Kaksi uniikkia ravintolaa Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano sijaitsevat Vantaankoskella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä ainutlaatuisen miljöön, lähiluonnon, hyvän ruuan ja loistavan palvelun keinoin. Mikäli sinä haluaisit liittyä Kuninkaan Lohien porukkaan mukaan, haluamme siinä tapauksessa ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Etsimme nyt Kuninkaan Loheen keittiön vuoromestaria!

Haluaisitko sinä liittyä mukaan vahvistamaan loistavaa Kuninkaan Lohien tiimiä ja tuomaan oman kokemuksesi ja intohimosi mukaan porukkaan? Pääasiallinen työskentelypaikkasi tulee olemaan Vanhalla Viilatehtaalla, mutta tarvittaessa myös Kuninkaan Kartanon puolella. Paikka on kokoaikainen, työ on vuorotyötä ja olemme avoinna ympäri vuoden.

Tarjolla on idyllinen ympäristö, missä pääset tekemään lisäksi hyvin erilaisia tehtäviä perinteiseen ravintolaan verrattuna. Pääset kokkailemaan fiinimpää a la cartea, runsaampaa lounasbuffettia, kestitsemään ryhmiä nuotiolla ja kesäkeittiöissämme sekä hoitamaan ruoanvalmistusta asiakasryhmiemme kanssa kokkikoulujen merkeissä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus sekä mahdollisuus vaikuttaa omalta osaltasi ruokatuotteen laadun ylläpitämiseen sekä edelleen kehittämiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Teppo Säkkinen.

  • Tehtävään vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus.