(Removed from publishing)

Taloussuunnittelija Tampereen Teatterille
Adecco

Original publication date 8.1.2019Työn kuvaus:
  Tampereen Teatteri on yksi Suomen vanhimmista taidelaitoksista (perustettu 1904) ja toinen Tampereen suurista teattereista. Teatterissa työskentelee 90 vakituista työntekijää kymmenillä eri ammattinimikkeillä. Lisäksi teatterissa työskentelee kymmeniä vierailevia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Teatteri tuottaa vuosittain 6 ensi-iltaa ja esityksissä käy noin 120 000 katsojaa.
 
Haemme nyt TALOUSSUUNNITTELLIJAA vakituiseen työsuhteeseen
Taloussuunnittelijana vastaat kokonaisvaltaisesti talouden seurannasta ja suunnittelusta. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat näiden lisäksi lisäksi mm. budjetointi ja estimoinnit, raportointi hallitukselle, myyntilaskutus ja ostolaskujen tiliöinti, juoksevat pankkiasiat sekä yhteyshenkilönä tilitoimistoon toimiminen. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tuotantosuunnittelijan ja hallinnon kanssa.
Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä ja vahvaa osaamista ulkoisen ja sisäisen laskennan parista. Käytössämme on Netvisor-ohjelma ja eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi tämän käytöstä. Eduksesi katsomme myös projektilaskennan kokemuksesi. Osaat toimia paineen alla ja muuttuvissa tilanteissa tarkkuuden siitä kärsimättä.
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 21.1. mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta  Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Taloussuunnittelija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere