(Removed from publishing)

Talouspäällikkö
Helsingin Asumisoikeus Oy

Original publication date 8.5.2019

Helsingin Asumisoikeus Oy hakee

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Helsingin Asumisoikeus Oy (HASO) ja omistaa tällä hetkellä noin 4700 asuntoa 92 kohteessa eri puolilla Helsinkiä. Yhtiö on voimakkaassa kasvuvaiheessa. Tällä hetkellä yhtiö kehittää ja muodostaa omaa omistajahallintoa ja organisaatiota.

Tarjoamme näköalapaikan Helsingin kaupungin asuinkiinteistötoiminnan kehittämiseen sekä mahdollisuuden vaikuttaa monialaisesti tulevaisuuden asumiseen.

Haemme yhtiöön muodostettavaan asiantuntijatiimiin vakituiseen työsuhteeseen talouspäällikköä vastaamaan yhtiön taloudesta, talouden suunnittelusta sekä budjetoinnista.

Asiantuntijatehtävän toimenkuvaan kuuluu mm.

  • taloushallintopalveluiden tuotantotavan suunnittelu ja toimintamallin kehittäminen hyödyntämällä digitalisaatiota 
  • taloushallintojärjestelmien kokonaisuuden suunnittelu ja selvittäminen sekä yhteensovittaminen yhtiön muihin tietojärjestelmiin
  • taloushallinnon palveluntuottajien kilpailutusten valmistelu, palvelusopimusten hallinta, valvonta ja kehittäminen sekä yhteistyömenettelyjen luominen
  • yhtiön päätöksenteon tukeminen talouden prosessien sekä analysoidun tiedon avulla
  • kuukausi- ja vuositason raportoinnin järjestäminen havainnollisella tavalla

Tehtävä vaatii 

  • oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja yhteistyökykyä tiimityöskentelyssä
  • tehtävään soveltuvaa vähintään toisen asteen koulutusta
  • taloushallinnon laaja-alaista ja pitkäaikaista työkokemusta
  • kykyä tunnistaa ja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia taloushallinnon prosesseissa

Arvostamme vankkaa kokemusta tilaajana toimimisesta kiinteistöalan taloushallinnon palveluntuottajahankinnoissa sekä palveluntuottajatoiminnan ohjauksesta ja kehittämisestä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Alppilassa.

Lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Juha Viljakainen, puh. 050 324 5839 (2.–3.5. klo 13–15 sekä 9.–10.5. klo 13–15) tai juha.viljakainen@haso.fi

Hakuaika päättyy 19.5.2019.

Hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa.