(Removed from publishing)

Talouspäällikkö
Tietokeskus Finland Oy

Original publication date 22.2.2019

Liiketoimintamme nopealla ja kannattavalle kasvulle ei näy loppua ja nyt kaipaamme vahvistukseksi taloushallinnon jengiin Turkuun

Talouspäällikköä

vastaamaan Tietokeskus -konsernin ulkoisesta laskennasta. Talouspäällikkö toimii lisäksi esimiehenä noin kymmenen hengen taloustiimille.

Kuulostaako houkuttelevalta? Tarkemmin työtehtäväsi pitävät sisällään:

 • konsernin ja sen yhtiöiden ulkoisen laskennan (Financial Accounting), sisältäen mm. emo- ja tytäryhtiöiden kirjanpidon valvonnan, konsolidoinnin, kuukausiraportoinnin ja tilinpäätökset liitteineen Suomen kirjanpitolainsäädännön mukaisesti
 • viranomaisraportoinnin
 •  sisäisessä laskennassa (Management Accounting) avustaminen yhteistyössä konsernin Business Controllereiden kanssa
 • treasury- ja rahoitusriskienhallinta yhteistyössä konsernin talousjohtajan kanssa
 • kotimaisten emo- ja tytäryhtiöiden veroasiat
 • toiminnan, prosessien ja raporttien kehittäminen
 • konsernitalouden ohjeistuksen kehittäminen sekä jalkauttaminen
   

Tehtävässäsi raportoit konsernimme talousjohtajalle (CFO) Janne Martolalle.

Etsimämme henkilön tulee olla tehokas taloushallinnon ammattilainen, jolta löytyy kokemusta vaativien kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävien hoitamisesta konserniympäristössä sekä esimiestyöstä. Koulutustaustasi voi olla rahoituksen, laskentatoimen tai taloushallinnon alueelta, mutta enemmän arvostamme rautaista ammattitaitoa yrityksen talouden eri osa-alueiden hallinnasta, erityisesti kirjanpidon osalta. Koska ensiluokkainen esimiestyö on meillä tärkeässä roolissa työtyytyväisyyden ja tiimien kehityksen kannalta, haluamme sinulta löytyvän jo näyttöjä ja näkemystä menestyksekkäästä tiimien johtamisesta.

Henkilönä olet suunnitelmallinen, toimeen tarttuva, luotettava ja helposti lähestyttävä. Osaat pitää pitkän ajan tavoitteet kiikarissa ja työskennellä joustavasti myös ajoittain nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluat valmentaa ja tukea tiimiläistesi ammatillista kasvua, sekä kehittää itsesi lisäksi myös talousyksikkömme toimintamalleja ja työn tekemistä vieläkin jouhevammaksi. Johdat työtäsi itsenäisesti ja huolehdit asioiden saattamisesta maaliin annetussa aikataulussa. Kanssasi on mukava työskennellä ja helppo kommunikoida; osaat kääntää talousterminologian tarvittaessa myös selkeäksi turuksi.

Saat meidät iloisesti yllättymään, mikäli olet lisäksi kerännyt oppeja seuraavista:

 • IT-alan yrityksistä tai vähintään muusta palvelualan tai kaupan alan toimijasta
 • moderneista taloushallinnon järjestelmistä ja niiden kehittämisestä, erityisesti Odoo – ja muu ERP -osaaminen katsotaan eduksi
   

Tehtävässä pääset mukaan rakentamaan hurjassa kasvussa olevan yrityksen menestystä. Tukenasi on osaavien ammattilaisten rento työyhteisö, jossa työtä tehdään hymyssä suin. Sanomattakin on selvää, että tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja joustavat etätyökäytännöt.
 

Kiinnostuitko? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten haethan pikaisesti ja viimeistään tiistaina 12. maaliskuuta 2019. 
 

Lisätietoja voit kysellä talousjohtaja Janne Martolalta numerosta 050-359 0844. Parhaiten tavoitat Jannen:

 • 25.2.2019 klo 16:00-17:30,
 • 28.2.2019 klo 16:00-17:30,
 • 5.3.2019 klo 16:00-18:00 tai
 • 7.3.2019 klo 08:00-09:00 välisenä aikana.