(Removed from publishing)

Talousjohtaja
MagiCAD Group Oy

Original publication date 5.11.2019

Haemme nyt liiketoimintalähtöistä talousjohtamisen ammattilaista vastaamaan laajasta ja vastuullisesta talousjohtajan tehtäväkentästä.

Talousjohtajan toimessa tulet keskittymään talouden ja hallinnon kokonaisvaltaiseen johtamiseen ja kehittämiseen sekä sisäisen että ulkoisen laskentatoimen osalta. Toimit johtoryhmän strategisena tukena varmistaen liiketoiminnan kannattavuden ja kasvun mahdollisuudet. Kehität talouden osalta strategista suunnitteluamme, prosesseja, raportointia ja toimintamalleja tukemaan entistä paremmin kansainvälisen yhtiömme tarpeita. Toimit talousorganisaatiomme esimiehenä valmentaen ja kannustaen heitä työssään omalla esimerkilläsi eli olet valmis myös osallistumaan tiimisi töihin. Tiimissäsi on tällä hetkellä 4 osaavaa ja motivoitunutta alansa asiantuntijaa. Odotamme sinulta aloitteellista, analyyttistä ja jämäkkää työskentelyotetta, rohkeutta haastaa vallitsevat oletukset ja toimintatavat sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista ja kykenet muodostamaan niistä selkeitä kokonaisuuksia. Kuulut yhtiömme johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta laaja-alaisista taloushallinnon tehtävistä. Liiketoiminallinen näkemys, uskallus tuoda omia ideoita sekä aikaansaava työote ovat arvostamiamme asioita. Odotamme sinulta monipuolista ja nykyaikaista talouden ja rahoituksen osaamista sekä liiketoimintalähtöistä työskentelytapaa. Tunnistat kehityskohteita, osaat analysoida vaihtoehtoisia ratkaisuja ja viedä valitut kehitysaktiviteetit menestyksellisesti käytäntöön. Luot uutta, kehität ja haastat, mutta analysoit luontevasti myös liiketoiminnan riskejä. Ennen kaikkea olet kiinnostunut tarjoamastamme monipuolisesta tehtävästä ja valmis ottamaan seuraavan askeleen työurallasi ja kehittymään laajempiin vastuisiin. IFRS osaaminen katsotaan eduksi. Numeroiden lisäksi sinulla on kiinnostus tiimisi valmentavaan johtamiseen ja toimimiseen erilaisten sidosryhmiemme kanssa. Työssäsi toimit pääasiassa suomen sekä englannin kielellä, joten hyvä englanninkielen osaaminen on kansainvälisessä ympäristössämme välttämätön. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön lisäksi käyttöösi ajantasalla olevat taloushallinnon järjestelmät joita kehitämme jatkuvasti, vahvan ja osaavan taloustiimin tuen sekä kansainvälisesti kasvavan yrityksen mahdollisuudet. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin hyvin.

Tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi voi sijaita joko Espoon, Turun tai Rauman toimistollamme.

Joustavuus ja joustavat työajat, liikuntaetu sekä kattava työterveys ovat esimerkkejä eduistamme. Lisäksi sekä henkilöstökyselymme että viimeisten vuosien aikana aloittaneiden palautteiden mukaan, uudet työntekijät otetaan hyvin vastaan ja he tuntevat olonsa kotoisaksi tiimissään ja saavat kattavan perehdytyksen tehtäviinsä. Työntekijämme tekevät meistä yhden Suomen parhaista työpaikoista. Kansainvälinen ihmislähtöisesti menestyksellistä liiketoimintaa arvioiva Great Place To Work -organisaatio sijoitti meidät Suomessa sijalle #25 vuonna 2018, ja sijalle #16 vuonna 2019. Olemme innoissamme tunnustuksesta, jonka saimme jo toisena mukanaolovuotenamme yrityskulttuurin tasoa mittaavassa ohjelmassa. Koemme todella olevamme yksi Suomen Parhaista Työpaikoista.

 

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme löydät osoitteesta http://www.magicad.com/careers

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Nyman +358452663005 (to 7.11.klo 9-11 ja ma 11.11. klo 9-11) tai jukka.nyman@magicad.com.

 

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c55ece91 

Ole nopea hakemuksesi kanssa! Käsittelemme ne mahdollisimman nopeasti jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme!