(Removed from publishing)

TALOUSJOHTAJA
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Original publication date 3.5.2019

Tehtäväsi on vastata Haaga-Helian taloudesta, kiinteistöistä ja sijoituksista. Lisäksi toimit hallituksen sihteerinä, talousasioiden esittelijänä sekä johtoryhmän jäsenenä. Toimit talousyksikön johtajana ja seitsemän henkilön esimiehenä.

Tehtäväsi on vastata Haaga-Helian taloudesta, kiinteistöistä ja sijoituksista. Lisäksi toimit hallituksen sihteerinä, talousasioiden esittelijänä sekä johtoryhmän jäsenenä. Erityisesti olet vastuussa sisäisestä laskennasta ja siihen liittyvästä budjetoinnista sekä ennusteista. Toimit seitsemän  hengen tiimin esimiehenä ja lisäksi sinulle raportoi toimitilapäällikkö, jolla on neljän hengen tiimi. Vakuutusasiat kuuluvat myöskin vastuualueisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Kauppatieteiden maisterin tutkintoa, mielellään laskentatoimesta, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Olet toiminut vähintään viisi vuotta talousjohtajana- tai päällikkönä sekä sinulla on esim. business controller -tausta ja näin ollen olet potentiaalinen talousjohtajakyky. Olet uudistaja ja sinulla on myös vahvat näytöt muutosjohtamisesta toimintojen uudistuksen ja digitalisoinnin sekä organisaation transformaation läpiviemisessä. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja vastuullinen. Hyvä kokemus rahoituksesta, sijoituksista, toimitiloista ja kiinteistöistä tukee tehtävässä menestymistä. Kokemus projekti- ja  hankevastuista katsotaan eduksi. Johtamistyyliltäsi olet innostava yhteistyön rakentaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintävalmiudet sekä neuvottelutaidot.


Haaga-Helia tarjoaa sinulle:

Mahdollisuuden päästä tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä korkea-asteen koulutuksen ja liike-elämän parissa tulevaisuuteen katsoen. Toimintaympäristömme on kansainvälinen ja saat tueksesi osaavan ja sitoutuneen asiantuntijaorganisaation sekä kumppaniksesi työpanostasi aidosti arvostavan johdon. Lisäksi tarjoamme jatkuvan kehittämisen hengessä erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet ja kattavat edut hyvinvointisi tueksi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Ari Rantala, puh. 040 822 7042. Hae tehtävää 19.5.2019 mennessä Mercuri Urvalin sivujen (www.mercuriurval.fi) kautta rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Referenssinumero on FI-13979.