(Removed from publishing)

Taloushallinnon osaaja
Poolia Suomi Oy / ABL Finland Oy

Original publication date 12.3.2019

ABL Finland Oy

Agrob, Buchtal ja Laticrete. ABL Finlandin nimi on lyhenne kolmen laatta- ja laastivalmistajan nimestä. Yrityksen historiassa alusta alkaen mukana olleiden tehtaiden ja niiden Suomen maahantuojan suhteesta on muodostunut enemmän kuin liikesuhde. Tehtaiden edustajat, ABL Finlandin omistava Forsmanien perhe ja pitkäaikaiset asiakkaat ovat parhaita ystäviä. Iso perhe, joka kattaa valtavan pitkän ruokapöydän Kirkonkyläntien tiloihin ja jakaa ilot, surut ja vapaa-ajan.

Esittely

Asiakkaamme ABL Finland Helsingin Siltamäessä hakee kauttamme monipuolista

TALOUSHALLINNON OSAAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen (aluksi noin 6 kk:n määräaikainen projektityö Poolian kautta)

Työtehtävät

Tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen ja siihen sisältyy niin myynti- kuin ostoreskontraa, maksuliikennettä ja kirjanpidon avustavia tehtäviä. Koko tehtäväkenttä ei tule toimenkuvaan heti, vaan perehdytystä tehdään pikku hiljaa tehtävien monipuolistuttua. Tehtävään valittava henkilö hoitaa aluksi kirjanpidon avustavia tehtäviä.
- laskutus
- kustannuslaskenta / jälkilaskenta
- saatavien valvonta / huomautusten toimittaminen
- varastokirjanpito / lähinnä saapuneiden merkintä ja ostojen hintaseuranta
- asiakaskortiston luottotietoseuranta
Ostoreskontra:
- laskujen skannaus ja kierrätys (Document Center)
- tiliöinti ja maksatus
Myyntireskontra:
- suoritukset
Maksuliikenne:
- tiliotteet / tiliöinti
- viitesuoritukset
- maksatus / ostoreskontra

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä. Yrityksessä on käytössä Visma Nova taloushallinnon ohjelmisto, joten käyttötuntemus ko ohjelmistosta on etu tehtävään haettaessa.

Edut

Tässä yrityksessä on perheyrityksen sydäntä ja dynamiikkaa!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste