(Removed from publishing)

TALOUSHALLINNON OSAAJA / KIRJANPITÄJÄ
Trimble Forestry

Original publication date 28.5.2019

Etsimme osaavaa ja kehittymishaluista kirjanpitäjää vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kiinnostavan kasvupaikan kansainvälisen yrityksen Tapiolan-toimipisteessä.

Työnkuvaan kuuluvat osto- ja myyntireskontran hoito sekä kirjanpidon avustavat tehtävät, mutta taitojen salliessa sinun on mahdollista ottaa kokonaisvastuu kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Jos osaamista löytyy, voit avustaa myös sisäisessä laskennassa.

Vaatimuksena on laskentatoimen koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi), hyvä englannin kielen taito ja sujuva excelin käyttö. Tilinpäätöstaito on plussaa. Oletamme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta.  Oikea asenne, jossa rutiinit eivät pelota ja oman osaamisen laajentaminen innostaa, on välttämätön.

Miksi Trimble Forestry?

Meillä on työkulttuuri, jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Teemme työmme määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Venymme tarvittaessa, mutta arvostamme myös vapaa-aikaa. Globaalisti toimiva ja menestyvä Trimble-konserni tarjoaa mahdollisuuksia kansainväliseen yhteistyöhön.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lähetä siis hakemuksesi ja cv:si meille viimeistään 23. kesäkuuta osoitteeseen forestrycareers@trimble.com. Laita otsikoksi "Accountant, Espoo”. Älä turhaa odota hakuajan loppuun, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme päätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjanpitäjä, accountant, taloushallinnon ammattilainen, taloushallinnon osaaja, taloushallinnon assistentti, taloushallinnon asiantuntija, laskentatoimi, tradenomi, sisäinen laskenta, kirjanpito, tilinpäätös, trimble, trimble forestry, tapiola, espoo