(Removed from publishing)

Taloushallinnon assistentti
Henkilöstöpalvelu Heimo

Original publication date 28.8.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

Etsimme tilitoimisto asiakkaallemme Lahteen osaavaa ja numerotarkkaa 

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on monipuolista kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja alalle soveltuva koulutus. Sinulla on kokemusta mm. ostoreskontrasta, palkanlaskennasta ja kirjanpidon alustavista tehtävistä. Työ on aluksi osa-aikainen noin 2-3 päivää viikossa, jatkossa mahdollisesti kokoaikainen sijaisuus.

Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Et pelkää tilitoimiston napakkaa työtahtia ja pystyt työskentelemään joustavasti paineen alaisena. Olet tiimipelaaja, joka kykenee myös omatoimiseen ja itsenäiseen työhön.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen
p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.