(Removed from publishing)

Taloushallinnon assistentti
Barona

Original publication date 11.1.2019

Etsimme nyt Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme Taloushallinnon assistenttia noin 7 kk määräaikaiseen tehtävään. Tarjolla on monipuolinen työnkuva mielenkiintoisella toimialalla. Yrityksen liikevaihto on n. 10 MEUR ja sen ketterään taloushallinnon organisaatioon kuuluu yhteensä kolme henkilöä. Työyhteisön ilmapiiri on rento, mutta tiimiläisiltä odotetaan ajoittaista joustavuutta työajoissa.

Tehtävänkuvaan kuuluu palkanlaskenta ja palkkiotilitykset, laskutus, myyntireskontra ja perintä, sekä erilaiset myyntiä avustavat tehtävät. Lisäksi haettava henkilö osallistuu tarvittaessa ostolaskuprosesseihin ja tytäryhtiön taloushallintoon.

Etsimällämme henkilöllä on itseohjautuva, oma-aloitteinen ja joustava työskentelyote sekä jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä kuten palkanlaskennasta, myyntireskontrasta ja laskutuksesta esim. pk-sektorin yrityksestä tai tilitoimistosta. Tarkkuus ja paineensietokyky ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen. Työvälineistä tuttuja ovat ProCountor ja Excel.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Baronan nettisivujen kautta, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tästä työmahdollisuudesta antaa rekrytointikonsultti Maarit Watkins p. 0440 622 748 tai maarit.watkins@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Palkanlaskenta, Myyntireskonta
Eduksi luettavat asiat: Procountor, Excel, Laskutus, Ostoreskonta