(Removed from publishing)

Taloushallinnon asiantuntija
Taaleri Energia

Original publication date 30.8.2019

Haemme Taaleri Energialle tiimihenkistä taloushallinnon asiantuntijaa. Työnkuvasi muodostuu Taaleri Energian kansainvälisen taloushallinnon ympärille. Tehtäväkenttäsi kattaa muun muassa pääkirjanpidon ja tase-erittelyt, hallintorakenteen pystytyksen, maksuliikenteen, ostolaskujen hyväksyntäprosessin, projektilaskutuksen sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Autat myös erilaisissa selvityksissä liittyen yhtiöiden kirjanpitoon, tilinpäätöksiin ja rahoituksen järjestämiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä taloustiimin, Taaleri Energian ja ulkoisten kirjanpitäjien kanssa.

Sinulla on kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja erityisesti kokemus pääomarahastoista, rahoitustoimialasta ja verotuksesta on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta numerotarkkuutta, analyyttisyyttä sekä järjestelmällistä työotetta. Pidät myös prosessien pystyttämisestä ja niiden ohjeistamisesta. Toimintatavaltasi olet oma-aloitteinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva. Tykkäät työskennellä itsenäisen työn ohella myös tiimissä. Lisäksi tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme kasvuyrityksen vauhdikkaan yrityskulttuurin ja paikan osana kasvavaa, nuorekasta ja innovatiivista tiimiämme. Pääset seuraamaan uusiutuvan energian toimialaa läheltä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja kehittämään toimintaa yhdessä tiimin kanssa. Toimipaikkasi on Helsingin ydinkeskustassa uusissa tiloissamme.

Kiinnostuitko? Kysy tehtävästä tai meistä lisää talousjohtajaltamme Minna Smedsteniltä, p. 040 700 1738 ti 3.9. klo 15-16 tai 10.9. klo 13-15. Kuulemme mielellämme sinusta lisää! Hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera voit lähettää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.9.2019.