(Removed from publishing)

Taloushallinnon asiantuntija
LähiTapiola

Original publication date 10.5.2019

Olemme osa LähiTapiola Palvelut Oy:n talousyksikköä. Palvelemme kaikkia LähiTapiolan yhtiöryhmään kuuluvia operatiivisia yhtiöitä.

Tehtäviisi kuuluu toimia asiantuntijana Hankinnasta maksuun -prosessissa, joka hallinnoi koko yhtiöryhmän hankintoja ja ostolaskuja.

Käytössämme on Baswaren P2P-järjestelmä, sekä SAP:n ostoreskontra, joiden pääkäyttäjänä tulet toimimaan. Lisäksi toimenkuvaan erikseen määritettävät osto- ja hankintaprosessiin liittyvät tehtävät. Hankintojen osalta olet toteuttamassa LähiTapiolan hankintastrategiaa rakentamalla palveluntuottajien ja järjestelmätoimittajien kanssa sujuvaa hankintaprosessia ja raportoit niistä.

Olet osa erittäin kokeneiden, osaavien ja innovatiivisten asiantuntijoiden tiimiä, mutta pystyt toimimaan itsenäisesti omalla vastuualueella ja vastaat, että asetetut tavoitteet saavutetaan ja niissä pysytään. Kehität omaa vastuualueettasi mm. prosessien toimivuutta tuotto- ja kustannustehokkaasti asiakkaiden tahtotila huomioiden.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta, sekä joustavuutta muuttuvassa työympäristössä
  • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Sujuvaa englannin kielentaitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • AMK- tai opistotasoista perustutkintoa
  • Hankinta- ja ostolaskuprosessin sekä -järjestelmien tuntemukset katsomme eduksi

Tarjoamme

Asiantuntijana työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Timo Kopio, 040 – 821 4183 (16.5. klo 15-17, 20.5. klo 9-11 ja 24.5. klo 10-12) tai timo.kopio@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 28.5.2019 mennessä. Jätäthän hakemuksen yhteydessä myös lyhyen videovastauksen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.