(Removed from publishing)

Taloushallinnon asiantuntija / Team Leader
Azets Insight Oy

Original publication date 2.1.2020

Houkuttelevatko uudet haasteet kokeneessa, ammattitaitoisessa ja hyväntuulisessa taloushallinnon tiimissämme? Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa?

Haemme Jyväskylän yksikkömme kasvun tueksi 

Taloushallinnon asiantuntijaa / Team Leaderia

kasvamaan ja kehittymään esimiehenä

Tehtävässä

  • tuet tiimiäsi ja työskentelet asiakkaittesi tukena monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • kehität tiimisi toimintatapoja ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat tiimisi kanssa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • olet aktiivisesti mukana asiakaspalvelun kehittämisessä
  • hyödynnät mahdollisuudet myös oman osaamisesi syventämiseen asiakasprojekteissa

Edellytämme sinulta kiinnostusta esimiehenä toimimiseen sekä taloushallinnon osaamista. Olet elementissäsi koordinoimassa ja kehittämässä tiimityötä. 

Haluamme, että viihdyt meillä!

Meillä ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten parissa, ja saat tiimin ja kollegoiden tuen sekä ison organisaation edut kannustavassa työyhteisössämme. Mahdollistamme lisäksi ajantasaisen oppimisen modernien työvälineiden kautta ja halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. Uudet avarat ja valoisat toimitilamme sijaitsevat Ylistönmäellä osoitteessa Ohjelmakaari 10.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Tule osaksi seitsemän rautaisen ammattilaisen tiimiä, joka ratkoo visaisimmatkin kysymykset. Hoidamme kaikki asiakkaiden talousasiat kirjanpidosta veroilmoituksiin ja talouspäällikön toimenkuvaan. Olemme ylpeitä laadukkaasta palvelustamme ja siitä, mitä saamme yhdessä aikaan. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.1.2020. Lisätietoja tehtävästä saat maanantaista torstaihin Sari Kautolta, p. 0400 548 016.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue Senior Financial Controller Heidin blogikirjoitus tai katso lisätietoa urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter

 Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.