(Removed from publishing)

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant
Azets Insight Oy

Original publication date 20.11.2019

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Lappeenrannan toimistollemme

Taloushallinnon asiantuntija / Accountant

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksestä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti. Katsomme eduksi L7 tai Netvisor -järjestelmäosaamisen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tuleva tiimisi

Työskentelet osana eri-ikäisistä osaajista koostuvaa noin 10 hengen tiimiä, jossa teemme töitä asiakkaidemme vaihtelevien kirjanpidon tehtävien parissa. Meitä yhdistää laadukas työ ja halu auttaa sekä asiakasta että toinen toisiamme. Olemme ylpeitä kun saamme tarjota asiakkaillemme laadukasta taloushallinnon palvelua ja vapautettua asiakkaan resursseja muihin tehtäviin. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Päivi Haakanalta arkisin klo 8-17, p. 040 743 6606. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on keskiviikko 18.12.2019.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue Senior Financial Controller Heidin blogikirjoitus tai katso lisätietoa urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.