(Removed from publishing)

Talousassistentti
Aalto-yliopistokiinteistöt Oy

Original publication date 9.1.2019

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiyslomasijaisuus)

Talousassistenttia

Pääasiallisena vastuualueenasi on maksuliikenteen hoitaminen sisältäen ostolaskujen käsittelyn (laskukierto, tiliöinti ja erilaiset selvitykset) sekä yhteistyön eri tiimien ja talouspalvelujen tuottajan kanssa. Lisäksi avustat taloushallinnon muissa sisäisen- ja ulkoisen laskennan tehtävissä, esim. raportoinnin tarkistamisessa, ennusteisiin ja tilinpäätökseen liittyvissä tehtävissä ja muissa hallinnollisissa tehtävissä.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, esim. ostolaskujen käsittelystä ja kaupallinen koulutus, kuten tradenomi tai kauppatieteiden kandi.

Omaat iloisen asiakaspalveluasenteen ja toimit sujuvasti osana tiimiä. Työskentelytavaltasi olet tarkka ja järjestelmällinen, olet kiinnostunut numeroista ja siedät myös kiirettä. Odotamme MS Office ohjelmien sujuvaa käyttöä (erityisesti Excel, mutta myös Word ja Power Point). Englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen kommunikointi) katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi huippuyliopiston kiinteistöjen parissa osana asiantuntevaa taloustiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tiina Raivio p. 040 5739113, parhaiten tavoitettavissa to 17.1. klo 9-11 ja ke 23.1. klo 9-11.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoitteeseen: mikaela.stelwagen@aalto.fi 31.1.2019 mennessä.