(Removed from publishing)

Talouden AX/D365 -ratkaisukonsultti
Efima Oy

Original publication date 9.5.2019

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Etsimme talousprosessien ratkaisukonsulttia osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä. Tehtävässä pääset kehittämään asiakkaidemme talousprosesseja, konsultoimaan järjestelmien käyttöönottoprojekteissa sekä tuomaan talouden asiantuntijuuttasi tarjoamiemme modernien pilvipohjaisten toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteihin. Annat oman vahvan panoksesi asiakkaidemme talousprosessien kehittämiseen ja vastaat taloushallinnon järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta. Asiakasprojektien lisäksi osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • osaat suunnitella ja rakentaa asiakkaalle toimivan taloushallinnon ratkaisun, johon hän on huipputyytyväinen
  • ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi niiden toteutuksessa ja kehittämisessä
  • sinulla on muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina sekä osaamista taloushallinnosta ja siihen liittyvistä erilaisista järjestelmistä
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
  • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus

On eduksi, jos sinulla on kokemusta toimialastamme tai tuottamistamme palveluista. Arvostamme myös kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kirjanpitäjänä tai business controllerina.

Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Ihmiset ovat meillä keskiössä ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoa olevat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiili ja palkkatoiveesi 26.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Pekka Nöyränen. Pekan tavoitat sähköpostitse osoitteesta pekka.noyranen@efima.com tai puhelimitse perjantaisin numerosta 050 562 3702.