(Removed from publishing)

Talotekniikka-asiantuntija toimitilarakentamiseen
YIT

Original publication date 7.12.2018

Haemme Turkuun

Talotekniikka-asiantuntijaa toimitilarakentamiseen

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisten toimitilahankkeidemme parissa ohjaten talotekniikan suunnittelua. Kilpailutat urakoitsijat hankkeita varten, ja valvot osaltasi työn toteutusta. Paikallisen markkina-alueen ja toimijoiden tuntemustasi hyödyntäen löydät parhaat ratkaisut hankkeisiimme, ja varmistat erinomaisen lopputuotteen.

Olisitko sinä joukkueemme uusi pelaaja?

Arvostamme laaja-alaista osaamista talotekniikan ja rakentamisen maailmasta, ja osaat soveltaa taitojasi monipuolisesti ainutlaatuisissa hankkeissamme. Haluat kehittyä alan huippuosaajaksi, ja kehittää myös meidän toimintaamme yhdessä dynaamisen tiimimme kanssa. Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan talotekniikka-alan koulutuksen. Tietotekniset taitosi ovat hyvät, ja niin työkavereiden kuin urakoitsijoidemme on helppo tulla kanssasi toimeen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Lämsä, puh. 045 634 4300.

Jätä hakemuksesi 30.12. mennessä oheisen linkin kautta