(Removed from publishing)

Talotekniikka-asiantuntija, Helsinki
NCC Suomi Oy

Original publication date 17.6.2019

Tarjolla vastuullinen talotekniikan tehtäväkenttä monipuolisten rakennushankkeiden parissa Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä. Oletko sinä uusi talotekniikka-asiantuntijamme?

HAEMME

Talotekniikka-asiantuntijaa monipuolisiin asiantuntijatehtäviin vahvistamaan asiantuntijatiimiämme.

Rakennushankkeemme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudis- ja korjausrakentamisen kohteita pääkaupunkiseudulla. Tehtävänäsi on toimia rakennushankkeiden taloteknisenä vastuuhenkilönä hankekehityksestä takuuajan loppuun saakka kussakin hankkeessa sovitussa laajuudessa.

Teet yhteistyötä työmaiden, talotekniikan suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelussa ja tuotannon ohjauksessa hyödynnämme tietomalleja ja edistyksellisiä työkaluja. Tehtäväsi on haastava ja itsenäinen, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi edelleen.

TOIVOMME SINULTA

Vähintään viiden vuoden työkokemusta talotekniikan urakoinnista, valvonnasta tai suunnittelusta. Edellytämme työhön soveltuvan tekniikan alan korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa, joka on vähintään insinöörin tutkinnon tasoinen.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Olet asiantuntija omalta erikoistumisalaltasi ja sinulla on kokonaisnäkemys talotekniikasta osana rakennushanketta. Hyvät IT-taidot ja kokemus tietomallinnushankkeista sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

TARJOAMME

Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän ja suuren talon tuen. Kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa: talotekniikkajohtaja Kimmo Liljeström, p. 050 325 4639 maanantaina 10.6. kello 9-11 ja keskiviikkona 12.6. kello 14-6.

HAE tehtävää 30.6.2019 mennessä.