(Removed from publishing)

Talotekniikan palveluesimies Coorille
Coor Service Management Oy

Original publication date 3.12.2018
Coor Service Management Oy
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia, joka on erikoistunut vaativiin kokonaistoimeksiantoihin. Coor luo arvoa tuottamalla, johtamalla, kehittämällä ja tehostamalla palveluita siten, että ne tukevat pitkällä aikavälillä optimaalisesti asiakkaiden ydintoimintaa. Tarjoamme tulevaisuuden palveluratkaisuja.
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Coor Service Management Oy etsii talotekniikan palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseensa ABB:lle Helsinkiin Pitäjänmäen yksikköön. Palveluesimiehenä vastaat asiakkaamme ABB:n taloteknisen kiinteistönhuoltotoiminnan kehittämisestä ja toimit kiinteistönhoidon, sekä teknisen ylläpidon työnjohtajana.

Esimiestehtävässäsi huolehdit lisäksi muun muassa:

• Ylläpitotiimisi esimiestehtävät ja työturvallisuus
• Ratkaisujen löytäminen asiakkaittesi taloteknisissä ongelmissa LVIAKS ja yleiskiinteistönhuollon osalta
• Ennakoivan ylläpidon ohjaaminen nykyaikaisen taloteknisen huollonohjausjärjestelmän tukemana
Odotamme sinulta
Toivomme hakijalta:

• Aiempaa monipuolista kokemusta talotekniikan alalta, ylläpidosta ja korjauksista sekä toimisto- että tuotantoympäristössä
• Hyvää kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi
• Proaktiivisuutta
• IT-välineiden hyvää hallintaa
• Valmiutta sitoutua useammaksi vuodeksi tiimiimme

Eduksi katsomme erityisesti osaamisen LVI-alalta teollisuus- tai kiinteistöympäristössä, soveltuvaa talotekniikan alan koulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä.
Muut tiedot
Tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen suoraan Coorille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Coorin sopimuspäällikkö Petri Moisio, p. +358 40 486 8027. VMP Group toimii Coorin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyvistä asioista saa soittamalla numeroon 040 307 5100 tai sähköpostitse helsinki@vmp.fi.

Hae tehtävää 13.12.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Päivi Patala, helsinki@vmp.fi, 0403075100
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.12.2018 mennessä.