(Removed from publishing)

TALO-JA RAKENNUSAUTOMAATIOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA
Cityvarasto Oyj

Original publication date 25.10.2019

Tule kasvamaan kanssamme!

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt PK- seudulle talo- ja rakennusautomaatiotekniikan asiantuntijaa vastaamaan valtakunnallisista projekteista.

Talo- ja rakennusautomaatiotekniikan asiantuntijana organisaatiossamme ohjaat ja valvot korjaushankkeita ja ylläpitotoimintaa taloteknisestä näkökulmasta. Vastuullasi on lisäksi pitkäntähtäimen talotekninen korjaussuunnittelu sekä energiatehokkuuden parantaminen.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus (esimerkiksi LVI- tai automaatioinsinööri), mielellään kokemusta talotekniikan korjaushankkeiden rakennuttamisesta ja ylläpitotoiminnoista sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteisen työskentelyyn.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 20.11.2019 (viestiin otsikko: ”Talo- ja rakennusautomaatiotekniikan asiantuntija”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Ilkka Jaakola p. 029 1234 764, tai Matti Heiskanen p. 029 1234 787 .