(Removed from publishing)

System Product Owner, Varallisuudenhoidon uudistaminen
OP

Original publication date 9.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt OP Softwareen, Pankkitoimintaan System Product Owneria.

System Product Owner, Varallisuudenhoidon uudistaminen

Tehtävästä

Vastaat uudistuvan sovellusalueen ylläpidon toimintamallin suunnittelusta ja jatkossa alueen toimintavarmuudesta sekä palvelutuotannosta. Työkenttäsi on säästämisen ja sijoittamisen kokonaisuudistuksessa, jossa uudistetaan varallisuudenhoidon henkilö- ja pienten sekä keskisuurten asiakkaiden palvelut sekä automatisoidaan ja yksinkertaistetaan taustaprosesseja.

Keskeistä vastuualueessasi on:

  • ylläpito- ja tukimallin suunnittelu yhdessä eri sidosryhmien kanssa
  • järjestelmään mahdollisesti liittyvä ulkopuolisen palvelun hankinta ja toimittajajohtaminen
  • uudistuvan palvelun laatu ja palvelutuotanto (mm. toimintavarmuus, häiriöttömyys, käytettävyys ja asiakaskokemus)

Toivomme sinulta

Olet kokenut tukimallien ja ylläpidon rakentaja sekä palvelutuotannon ammattilainen. Olet sinut palvelunhallinnan prosessien kanssa ja suorittanut ITIL-sertifikaatin.  Toimittajien kanssa toimiminen ja pelisääntöjen sekä sopimusten mukaan johtaminen on sinulle tuttua ja sinulla on erinomainen englannin kielen taito, jota tarvitset päivittäisessä työssä sekä kirjallisessa että suullisessa viestinnässä.

Hallitset hyvin isoja kokonaisuuksia, haet systemaattisesti uusia ratkaisuja ja olet hyvä verkostomaisessa ympäristössä toimija. Sinulla on riittävä tekninen osaaminen, jotta voit hallita oman sovellusalueesi teknologioita ja ratkaisuja sekä ymmärrät tekniset ratkaisut hallitaksesi sovellusten elinkaarta. Kestät myös painetta ja pystyt toimimaan analyyttisesti esim. häiriötilanteessa menettämättä ratkaisuhakuista otetta.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ketterää toimintatapaa ja tuomalla kunnossapidon osaksi ketterää toimintatapaa. Vastuualueesi on laaja ja tehtäväkenttä monipuolinen, opit paljon koko ajan. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme kattavista koulutusmahdollisuuksista, eduista ja uramahdollisuuksista. Tule luomaan kanssamme parhaat finanssialan palvelut, jotka ovat merkityksellisiä kaikille suomalaisille.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Sirkku Ikäheimo kertoo sinulle mielellään lisää p. 050 576 7573. Sirkun tavoitat parhaiten 17.5. ja 20.5. klo 8-10 sekä 24.5. klo 12-14. Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 26.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.