(Removed from publishing)

System Engineer, järjestelmäsuunnittelu ja -testaus
Valmet

Original publication date 26.4.2019

Etsitkö urasi seuraavaa askelta ja haluat kasvaa sekä kehittyä automaatijärjestelmien toimitusprojektien asiantuntijaksi?


Valmet Automaation Tampereen toimituskeskus etsii järjestelmäinsinööriä System & Networks -tiimiin palvelemaan globaaleja Valmet DNA -automaatiojärjestelmätoimituksia. Tässä tehtävässä vastuullasi ovat automaatiojärjestelmien ja tietoliikenneverkkojen määrittely ja suunnittelu projektitoimituksissa osana projektiorganisaatiota, sekä järjestelmien alustaminen, integrointi ja testaus toimituskeskuksessa tehdaskoestusta varten. Työ vaatii ajoittain matkustamista toimituksen määrittely- tai käyttöönottovaiheessa.

Odotuksemme sinulle

Onnistuaksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa taustaa alalta tai vähintään Insinöörin (AMK) tutkintoa automaatio- tai tietoliikennetekniikasta

  • Automaatiojärjestelmän ja tietoliikennetekniikan perusteiden ymmärrystä

  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin- ja suomenkielen taitoa


Lisäksi arvostamme ja katsomme eduksi:

  • Työkokemusta automaatiojärjestelmistä tai tietoliikenneverkoista

  • Kokemusta Valmet DNA -järjestelmästä

  • Erilaisten IT-työkalujen ja -järjestelmien hallitsemista

  • Paineensietokykyä ja monipuolisen projektiluontoisen työn hallintaa

Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimintaympäristön Valmetin automaatiojärjestelmän parissa, missä sinulla mahdollisuus kehittyä automaatiojärjestelmien end-to-end -toimitusprojektien asiantuntijaksi. Tulet osaksi 16 henkilön ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä, jossa kaikkien osaamista ja kokemusta arvostetaan. Tiimisi tulee tukemaan sinua työssäsi ja kasvupolussasi kohti vahvaa asiantuntijuutta!

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Jokinen (Manager, System & Networks), 050 317 5100 tai sampsa.jokinen@valmet.com.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Hakuaika tehtävään päättyy 10.5.2019. Liitäthän mukaan hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.