(Removed from publishing)

Systeemi-insinöörejä koneperussuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa muun muassa laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jäteteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla.

Vahvistamme joukkuettamme hakemalla

SYSTEEMI-INSINÖÖREJÄ koneperussuunnitteluun.


Tehtäviisi kuuluu

Laadit laivaerittelyitä ja systeemikuvauksia omalta vastuualueeltasi sekä laitemitoituksen ja muun suunnittelun lähtöaineistoa. Lisäksi tarkastat ja laadit perussuunnitteluaineistoa.

Teet laite- ja materiaalihankintojen teknistä käsittelyä, ja pääset olemaan tarvittaessa käyttöönoton, tuotannon ja takuuosaston teknisenä tukena.


Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään sopivaa teknistä koulutusta, esimerkiksi konetekniikan insinööri tai DI, ja olet jo päässyt työskentelemään tekniikan alalla jossain työtehtävässä.

Hallitset Autocad- ja Office-ohjelmistot, ja kommunikoit selkeästi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Kykenet suunnitelmalliseen ja hyvin jäsenneltyyn toimintaan. Teet mielelläsi yhteistyötä ja olet oma-aloitteinen.

Sinulla on halua ja kykyä oppia uutta, sillä meillä sinusta voi tulla alallasi yksi maailman parhaista!

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Sami Parkkinen
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
+358 40 5048925 (soittoaika to 17.1. klo 14–16)
sami.parkkinen@meyerturku.fi