(Removed from publishing)

Suurtalouskokki
WorkPower Oy

Original publication date 19.7.2019

Haemme Helsingin Konalaan kokoaikaista suurtalouskokkia tai keittiötyön osaajaa tuotantokeittiöön kasvavaan kotimaiseen perheyritykseen.

Kotimainen perheyritys Baba Foods Oy valmistaa Helsingin Konalassa käsityönä Välimeren kasvisruokia. Yritys on juuri täyttänyt 5 vuotta ja kasvu jatkuu mukavasti. Baban iloinen keittiöjengi etsii nyt ahkeraa ja positiivista uutta työntekijää tuotantokeittiötiimiin!

Työnkuvaus:

Tuotantokeittiössä tapahtuvaa kasvisruoka-annosten valmistusta (mm. hummus, babaganoush, oliivitahna ja falafel etc.). Annokset ovat Välimeren keittiön tuotteita, jotka valmistetaan yrityksen omalla reseptillä. Työ vaatii tarkkuutta, mutta tehtävään sekä reseptiikkaan opastetaan ja perehdytetään. 

Etsimme pitkäaikaista työntekijää. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 6-15 tai klo 10-16 välille. Toivomme, että valittava henkilö pystyisi aloittamaan mahdollisimman pikaisesti.

Tehtävä edellyttää:

- mielellään vähintään 18-vuoden ikää

- hygieniapassia

- tarkkuutta ja huolellisuutta

- tiimityöskentelytaitoja ja luotettavuutta

- ahkeraa, reipasta ja iloista otetta työntekoon, sillä työ on fyysistä

- suurtalouskokin, -keittäjän tai vastaavan koulutusta/kokemusta: toivomme n. 2v kokemusta vastaavasta työstä

- suomen ja/tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

- asianmukaiset välineet ja ohjeet

- perehdytyksen ja tuen tehtävää varten

- loistavat työkaverit

- kokopäivätyön ma-pe

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja palkkaamme hyviä tyyppejä nopeastikin! Hae meille tai vinkkaa mahdollisuudesta sopivalle kaverille. Jätä hakemus joko sivujemme kautta oheisesta linkistä, soita suoraan meille ja myy itsesi tai laita sähköpostitse ansioluettelosi osoitteeseen ellen.book@workpower.fi. Olemme pikaisesti yhteydessä sopiviin hakijoihin.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Ellen Böök

ellen.book@workpower.fi

+358 44 7164 779