(Removed from publishing)

Suurtalouskokki Kylmäkoskelle
Leijona Catering RISE

Original publication date 3.12.2019

Oletko itseoppinut tai kokkikoulun suorittanut keittiön ammattilainen? Viihdytkö keittiön puolella omatoimisissa työtehtävissä? Lähetä hakemus suurtalouskokin tehtävään jo tänään!

Haemme Baronalle itsenäistä suurtalouskokkia työskentelemään Leijona Cateringilla. Työpiste sijaitsee Akaan Kylmäkoskella.

Työtehtäviin kuuluvat lounaan ja päivällisen valmistus sekä aamu- ja iltapalan pakkaaminen osastoille. Lisäksi huolehditaan elintarvikekuormien purkamisesta, omavalvonnasta ja puhtaanapidosta. Kokemus dieeteistä katsotaan eduksi. Tehtävässä ei vaadita kokin tutkintoa, työkokemus alalta riittää. Tehtävään valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys.

Työvuorot sijoittuvat klo 6-17 ajalle ja vuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin. Joissain vuoroissa työskennellään yksin. Keikkaluontoisessa työssä voit sovittaa työn arkeesi joustavasti. Mahdollisuus on myös pidempiin sijaisuuksiin.

Jos olet etsimämme omatoiminen kokki, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan työ- ja koulutodistuksesi sekä hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.