(Removed from publishing)

Suunnittelupäällikkö
Stora Enso Oyj

Original publication date 7.1.2019

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin 1,2 miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1100.

Tehtäväkuvaus

Stora Enso Imatran tehtaat hakee suunnittelupäällikköä Imatran tehtaille.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat suunnittelupalvelujen koordinointi ja kehitys. Lisäksi vastaat tehdasdokumentoinnin, -standardien ja projektiohjeiden ylläpidosta. Apunasi sinulla on kolmen projektiassistentin tiimi. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä tuotannon, kunnossapidon ja projektitoimintojen kanssa. Työturvallisuuden varmistaminen ja kehittäminen ovat myös olennainen osa työtäsi. Tehtävässä raportoit teknologia ja investointipäällikölle.

Tehtävän vaatimukset

Haemme tiimipelaajaa, jolla on vankka kokemus investointiprojekteista. Henkilöllä tulee olla ymmärrys teollisuuslaitoksen tarvitsemista suunnittelu-, projektinhoito- ja työmaapalveluista. Erilaisten suunnittelutyökalujen tuntemus on välttämätöntä. Tehtävässä tarvitaan soveltuva korkeakoulu- tai insinööritason koulutus.

Odotamme sinulta aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, johtamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen osaamista. Toivomme myös, että kykenet työskentelemään itsenäisesti, sinulla on joustava työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat priorisoida työtäsi. Kiinnostus ulkomailla työskentelyyn luetaan eduksi. Arvostamme erityisesti kokemustasi prosessi-, energia- tai metsäteollisuuden kehitys- ja muutoshankkeiden suunnittelusta ja projektien läpiviennistä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 3.2.2019.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Hietanen: +358 50 598 7518, mikko.e.hietanen@storaenso.com

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Lue lisää Asuimatralla.fi