(Removed from publishing)

Suunnittelija - Lappeenranta
Eilakaisla

Original publication date 15.3.2019
Asiakasyrityksemme JTT Konepaja Oy hakee kauttamme Suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja teet työsopimuksen suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

JTT Konepaja Oy:n pääliiketoiminta-alueita ovat kunnossapito- ja konepajapalvelut sekä projektitoimitukset.

Tehtävän kuvaus

Toimit tehtävässä yrityksen pääsuunnittelijana suunnitellen yrityksen tuotteita ja palveluita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tehtävä sisältää muun muassa lujuuslaskentaa ja rakennesuunnittelua. 

Odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat työhön soveltuvan koulutuksen (esim. koneinsinööri). Voit olla juuri alalle valmistunut tai pitkän linjan tekijä, mutta pääasia on, että otat vastuun työstäsi ja haluat kehittyä alan huippuosaajaksi. Työssä vaaditaan huolellista ja tarkkaa työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja, sillä teet työtä yhteistyössä yrityksen muiden alan osaajien kanssa.
Aikaisemman suunnittelutaustan ja Vertex-suunnitteluohjelmiston käyttötaidon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Itsenäisen, vastuullisen työtehtävän metallialan suunnittelutehtävissä. Saat kattavan perehdytyksen työllesi, sillä alkuun pääset tekemään työtä pitkän kokemuksen omaavan alan ammattilaisen ohjauksessa. Asiakasyrityksemme etsii joukkoihinsa pitkäaikaista työntekijää, joten pääsisit tehtävässä luomaan uraa yli 20 vuotta toimineessa metallialan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797827.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi