(Removed from publishing)

Suunnittelija, Infra
Kangasalan kaupunki

Original publication date 8.3.2019

Kangasalan kaupungissa on haettavana 27.3.2019 klo 15.00 asti

SUUNNITTELIJAN TYÖSUHDE

Haemme suunnittelijaa teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, infran suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikköön.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu infran (katu-, vesihuolto-, hulevesi- ja erilaiset yleiset alueet) rakentamiseen liittyvien suunnitelmien ja selvitysten tekeminen. Julkiset infran suunnitteluhankkeet ovat monivaiheisia ja sisältävät usean osapuolen yhteistoimintaa hankkeen eri vaiheissa. Suunnittelija työskentelee suunnitteluinsinöörin alaisuudessa.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa moniosaajaa, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Suunnittelijan kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä kokemusta tehtäväalueelta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa rakennuspäällikkö Merja Saarilahti puh. 050 550 9062  tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi