(Removed from publishing)

Summer Trainee: R&D (Software Developer, Business Analyst, Quality Assurance - useita paikkoja)
Visma Solutions Oy

Original publication date 2.1.2019
Hei tuleva softa-alan ammattilainen,

Etsimme tulevalle kesälle useaa Developer Traineeta SaaS-tuotteidemme Netvisorin ja Severan tuotekehitykseen monipuolisesti eri tehtäviin. Roolisi voi olla laadunvarmistus, suunnittelu tai puhdas ohjelmistokehitys mobiilista web-käyttöliittymiin tai esimerkiksi backendiin.

Mitä odotamme?

Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (MS SQL Server, .Net, Xamarin), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Tärkeämpää on palava halu oppia ja kehittyä softa-alan osaajana. Teknologian ohella esimerkiksi kone-oppiminen ja testiautomaatio ovat aiheita, joiden parista meillä löytyy kiinnostavia haasteita.

Meillä pääset heti sorvin ääreen ja ottamaan haltuun oman vastuualueesi. Tukena sinulla on Severan ja Netvisorin yli 60 henkinen tuotekehitystiimi, josta löytyy asiantuntijoita laaja-alaisesti arkkitehdeistä laadunvarmistajiin.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Jätä hakemuksesi ja CV, sekä kerro meille minkälainen rooli sinua kiinnostaa viimeistään 17.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Product Line Manager Severa, Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418.

Team Manager Netvisor, Arto Muikku, arto.muikku@visma.com, puh. 040 7500 404.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura/avoimet-tyopaikat/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.