(Removed from publishing)

Success Factors -osaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.6.2019

Oletko haka HR -järjestelmien kanssa ja palat halusta päästä hommiin mielenkiintoiseen tehtävään SAP Success Factors järjestelmän pääkäyttäjän pestiin? Meillä on nyt loistava mahdollisuus päästä mukaan luomaan uutta ja kehittämään vanhaa! Haemme siis HR järjestelmätiimiimme

 

SUCCESS FACTORS -OSAAJA

 

Olet se henkilö joka tuntee SAP Success Factors järjestelmän toimintatavat perehdytys-/koulutus ja rekrytointimoduulien osalta. Opastat ja koulutat muita järjestelmänkäyttäjiä sen saloihin sekä ennen kaikkea pääset hiomaan siitä entistäkin toimivampaa ja tehokkaampaa. Ongelmatilanteiden tullessa ratkot ongelmia yhdessä ulkopuolisen järjestelmätuen avustuksella. Viralliselta titteliltäsi olet HR -järjestelmäasiantuntija.

 

Tarjoamme roppakaupalla mielenkiintoista tekemistä ja haastetta. Meillä on myös HR master -järjestelmän uusiminen ihan kohta ajankohtaista ja pääset mukaan tuohon mielenkiintoiseen projektiin. Pääset toimimaan rennossa ja iloisessa porukassa ja saat työkavereiksi HR järjestelmätiimin lisäksi niin IT:tä, HR:ää kuin liiketoimintaakin. Päivät eivät tässä työssä varmasti käy tylsäksi.

 

Tunnet SAP Success Factorsin sielunelämää ja tunnet sen tavat toimia. Kun puhut lisäksi sujuvasti IT:tä ja englantia hommat luistaa varmasti. Tyyppinä olet analyyttinen, kehityslähtöinen ja nautit kun saat paiskia hommia ihmisten parissa. Hyvänä pohjana toimii AMK tasoinen koulutus, mutta sitä enemmän painotamme kokemusta ja osaamista sekä tottakai oikeaa asennetta! Plussaa saat jos olet aiemmin toiminut SuccessFactors järjestelmän pääkäyttäjänä ja sinulta löytyy kokemusta HR -järjestelmän uudistamisprojektista.

 

Toimi pian, me odotamme innolla jo hakemustasi. Aikaa hakea on 16.6. saakka. Jos kaipailet vielä lisätietoja voit kilauttaa HR -järjestelmätiimin kipparille Sari Sipilälle 11.6. klo 15-16 ja 13.6. klo 15-16. p. 050 385 3934.