(Removed from publishing)

Strategi, OP Markets
OP

Original publication date 5.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haussa nyt Markets liiketoiminta-alueen Analyysi-yksikköön Helsinkiin

STRATEGI

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastaat Marketsin asiakasmallisalkkujen hallinnoinnista ja osallistut toimialanäkemysten muodostamiseen osana analyysin strategiatiimin työtä. Lisäksi osallistut osake- ja credit-tutkimuksen toteuttamiseen ja näkemystemme viestimiseen asiakkaille ja sidosryhmille.

Mitä odotamme sinulta

  • Aitoa kiinnostusta ajankohtaisten sijoitusmarkkinateemojen kohtaan
  • Ymmärrystä pääomamarkkinoiden toimintamekaniikasta
  • Makrotaloudellisten kokonaisuuksien hahmotuskykyä
  • Toimiala- ja sijoitusinstrumenttituntemusta
  • Salkunhoidollista osaamista
  • Excel-kyvykkyyksiä esimerkiksi osakkeiden arvonmääritykseen
  • Soveltuvaa akateemista loppututkintoa ja relevanttia työkokemusta rahoitusmarkkinoilta

Mitä saat meiltä

Pääset mukaan huippuammattilaisten tiimiin ja dynaamiseen työympäristöön, jossa saman katon alta löytyy Helsingin laaja-alaisimmat Markets-toiminnot. Saat mahdollisuuden oppia uutta monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa, ja tuoda oman panoksesi omaisuusluokat yhdistävään analyysiyksikköömme.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Saari, puh 041 5289 122.

Hae tehtävää 16.12. mennessä.