(Removed from publishing)

Sovelluskehittäjä Turkuun
Temp-Team Finland Oy

Original publication date 17.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on digitaaliseen markkinointiin ja -viestintään erikoistunut IT -talo. Etsimme nyt heidän kasvavaan tiimiinsä uutta vahvistusta nimikkeellä

Sovelluskehittäjä (markkinointiratkaisut) Turkuun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisen osaamisen (Full Stack) lisäksi innostusta ja mielenkiintoa kehittää asiakasyritysten toimintaa.

Arvostamme vahvaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja kykyä omaksua alan uusimpia työmenetelmiä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työpöytää rennossa ja nuorekkaassa tiimissä, jossa kehitellään koko ajan uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakasyritysten liiketoimintaa tukemaan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Sovelluskehittäjä Turkuun. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.