(Removed from publishing)

Sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Original publication date 14.11.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään innostavassa ja kasvavassa tiimissä? Haluatko päästä mukaan yksikön kehittämistyöhön? Tule meille Espoon perhesosiaalityön erityisen tuen sosiaalityön tiimiin.

Espoon perhesosiaalityö on toiminut huhtikuusta 2017 alkaen. Perhesosiaalityö tarjoaa tukea espoolaisille lapsiperheille tilanteissa, joissa perheen, lapsen, nuoren tai aikuisen toimintakyky on alentunut ja jokapäiväisessä arjessa selviytyminen on haastavaa.

Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat kotipalvelu, perhetyö ja sosiaalityö. Sosiaalityön tiimi työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tiimi on kasvanut vuoden aikana ja työntekijöiden määrä on tuplaantunut. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Haemme nyt osaavaan joukkoomme sosiaalityöntekijää uuteen virkaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien asiakasperheiden palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen työ sekä konsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työ painottuu suunnitelmalliseen työhön. Saat työhösi tiimin ja esimiehen tuen sekä työnohjauksen. Tiimissämme on hyvä ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä vaativaan asiakastyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Kuitinmäessä (Pihatörmä 1).

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään vuoden 2020 alussa.

Työnantajana Espoo tarjoaa työmatkasetelin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: kykyä vaativaan asiakastyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä sosiaalityöstä sekä ruotsin, englannin tai muiden kielten taitoa.