(Removed from publishing)

Sosiaalityöntekijä
Vantaan kaupunki

Original publication date 14.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Länsi-Vantaan lastensuojelu

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.05.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme lastensuojeluun sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 2.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vantaan lastensuojelun tulosyksikkö koostuu avo- ja sijaishuollon sosiaalityön yksiköistä, lastensuojelun tukiyksiköstä, Kuuselan perhekuntoutuskeskuksesta sekä Tammirinteen ja Viertolan vastaanottokodeista. Lisäksi lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä vastaa oma työryhmänsä Tikkurilassa. Palvelutarpeenarviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarvetta, tehdään Aikuissosiaalityön tulosyksikköön kuuluvassa Uusien asiakkaiden yksikössä.

Avoinna oleva sosiaalityöntekijän virka sijoittuu Länsi-Vantaan avohuollon suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Yksikössä on kaksi suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, joissa kummassakin on johtava sosiaalityöntekijä sekä kahdeksan työntekijää. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys kollegamentorilta, lähiesimieheltä, tiimiltä ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, oma työhuone, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Yksiköllä on myös oma auto käytössä. Yksikkö sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä (bussit, kehärata) ja oma parkkihalli on talon alla. Työterveyshuolto sijaitsee samassa kerroksessa.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme tulevan vuoden aikana mm. yhteisen arvioinnin, lapsen kohtaamisen ja reaaliaikaisen dokumentoinnin tehostamiseen. Olemme aktiivisesti myös mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu, #sossutofmyyryork. Jos haluat kuulla lisää työyhteisöstämme ja tavastamme tehdä työtä, sosiaalityöntekijämme Johanna Vaisman kertoo mielellään sinulle siitä. Tavoitat Johannan sähköpostitse johanna.vaisman@vantaa.fi sekä numerosta 050 3180 936, parhaiten laittamalla tekstiviestillä vaikka soittopyynnön.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus enintään kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme rekrytointilisän 150 e/kk ja sitoutumislisän max. 3400 e.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3316,80 + 150 e rekrytointilisä euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan viikkotyöaika 38h 15min


Yhteystiedot:

Hankomäki Johanna, sosiaalityön esimies

040 7556 037

johanna.hankomaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.