(Removed from publishing)

Sosiaalityöntekijä, vammaissosiaalityö
Espoon kaupunki

Original publication date 3.1.2020

Kuvaus tehtävästä:
OLETKO SE SINÄ?
Sosiaalityön ammattilainen, tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaispalvelujen nuorten tiimiin!
Olet avainasemassa nuoren asiakasprosessin hallinnassa. Nuori on keskiössä, tuemme hänen itsenäistymistään ja aikuistumistaan. Työtä teemme aktiivisesti nuoren läheisverkoston kanssa. Tiimissä on neljä sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa. Sen lisäksi toimit aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden kanssa. Työ perustuu vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolakien soveltamiseen.


Vammaissosiaalityö nuorten parissa on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää viranomaisprosessit sujuvina.

Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, vammaissosiaalityö

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Monipuolista sosiaalityön osaamista sekä työskentelyä nuorten kanssa.

Esimiestyö on resursoitu hyvin. Esimiehemme ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työyhteisössämme keskeisenä arvona on työntekijöiden työhyvinvointi, sitä tuemme yhteisöllisillä tempauksilla - Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.