(Removed from publishing)

Sosiaalityöntekijä (Seinäjoen perhehoito)
Nuorten Ystävät

Original publication date 14.11.2019

TULE MEILLE TEKEMÄÄN TYÖTÄ, JOLLA ON MERKITYSTÄ

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ

vakituiseen työsuhteeseen Nuorten Ystävien Seinäjoen perhehoitoon. Perhehoitomme tehtävänä on tarjota vaativan tason perhehoidon palveluita kuntien lastensuojelun käyttöön. Perhehoitopalvelujemme muut yksiköt sijaitsevat Turussa ja Oulussa. NYn perhehoitopalveluissa työskentelee palvelupäällikön ja kolmen johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kaksitoista kokenutta perhehoidon sosiaalityöntekijää, yksi perhehoidon erityisohjaaja sekä neljä perhehoidonohjaajaa ja yksi lastenhoitaja.

Perhehoidon Seinäjoen toimipiste rekrytoi ja valmentaa sijaisperheitä Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Käytössämme on Pesäpuun PRIDE-valmennus- ja valintaohjelma. Perhehoidon sosiaalityöntekijät tukevat sijaisperheitä koko sijoituksen ajan. Työhön sisältyy myös tiivis yhteistyö sijoittavien kuntien kanssa. Sijaisperheiden tuki sisältää puhelimitse tapahtuvan ohjauksen ja neuvonnan sekä kuukausittaiset kotikäynnit. Järjestämme perheille vertaistuen lisäksi myös koulutusta, työnohjausta ja asiantuntijakonsultaatioita. Perheiden vapaan pitäminen mahdollistetaan lastenhoitajan, toimeksiantosuhteisten sijaishoitajien ja lomaperheiden avulla.

Tehtävä alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme:

  • ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaalityöntekijän pätevyyttä
  • vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • inhimillistä ja kunnioittavaa työotetta

Arvostamme:

  • vankkaa lastensuojelutyön ja perhehoidon työkokemusta
  • PRIDE-kouluttajakoulutusta
  • oma-aloitteisuutta ja työhön sitoutumista

Tarjoamme:

  • monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin tukemana
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja osallistua valtakunnallisen organisaation sisäisiin koulutuksiin
  • osaavan ja kokeneen työyhteisön tuen
  • hyvinvointia edistävät henkilöstöedut

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Lisätietoja antaa perhehoidon johtava sosiaalityöntekijä Mila Vuorela, p. 044 7341 410, mila.vuorela@nuortenystavat.fi.

NYn valtakunnallisen järjestölähtöisen työn tavoitteena on tuottaa hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle. Vuosittain yli 2 500 vanhempaa saa välineitä parempaan vanhemmuuteen Vanhempien Akatemian kurssien, ryhmien ja henkilökohtaisen tuen kautta. Avopalveluissa ja sosiaalisen työllistymisen klubitaloissa, pajoissa ja hankkeissa rakennetaan yksilöllisiä polkuja itsenäisempään elämään, opiskeluun tai töihin yli 2 000 ihmiselle. Erityisryhmien asumisen palveluissa ja lastensuojelun sijaishuollon asiakkaina on lähes 400 lasta, nuorta ja aikuista.