(Removed from publishing)

Sosiaalityöntekijä, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Espoon kaupunki

Original publication date 13.3.2019

Sosiaalityöntekijä, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys

Työavain 2-173-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 26.03.2019 kello 15:45
Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys , Turuntie 150 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Toimipiste sijaitsee Jorvin sairaalassa ja satelliittitoimisto Lohjan sairaalassa. Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena. Olemme valmiudessa arki- ja suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Sosiaali- ja kriisipäivystyksellä ei ole pitkäkestoisia asiakassuhteita. Työtä teemme tiimi- ja parityönä ja meillä on säännöllisesti järjestettyä työnohjausta. Työtehtäviin kuuluvat sosiaalityöntekijän tehtävät. Yksikössä tehtävään akuuttiin sosiaalityöhön kuuluvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö, päihteidenkäyttöön liittyvä sosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Sosiaalityöntekijä vastaa muun muassa lastensuojelun päätöksentekoon liittyvistä tehtävistä. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai - ja sunnuntaikorvaukset. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kykyä sietää epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja. Luemme eduksi myös ajokortin, kykyä tiimi- ja parityöskentelyyn, kokemusta lastensuojelutyöstä, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3472,28 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / viikkoLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Laurila
040 663 5776
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Hyytiä-Hallenberg
040 726 1851
etunimi.sukunimi@espoo.fi